Brentford skriver historie!

22, 23, 37. Sekunder på klokka når Brentford skårer, i kamper på rad. Riktignok bare 1 poeng ut av det, men var mot regjerende mestere Man. City og Spurs borte, så det tenker vi ikke mye på. Mål innen 40 sek i 3 kamper på rad er første gang i Premier League historien noen klubb gjør. Vi har ikke mye statistikk før det, ihvertfall ikke langt bak, men vi kan nok anta ikke mange andre har fått dette til i øverste sjiktet i England. Om ikke fotball Europa.

Thomas Frank vil ikke gi ut noen hemmeligheter men er tydelig det er en plan her. Om ikke for å skåre hver gang så er det for å komme godt og fort i gang med angrepsspillet. Før motstanderen får stabilisert seg. Det har hatt uttelling for Wissa først, så 2 x Mbeumo. To siste på hel volley, ikke mindre.

Vi trenger riktignok å få konvertert disse gode startene til flere poeng, men alt i alt kan vi si oss fornøyd med 2-1-3 etter en start som inkluderer City, Liverpool og Spurs borte. Tenker vi må bare kjøre på til neste kamp, et til før minuttet spilt så er det nok en rimelig god stund før noen rører den rekorden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *