Velkommen til Brentford Fabio!

En aldri så liten sjokk-signering på mandagskvelden da Fabio Carvalho, tidligere Fulham-stjerne signerte for Brentford fra Liverpool i en avtale verdt ca 20 millioner pund.

Fabio signerte for Fulham i 2015, for å så. bryte igjennom til start elleveren i 20/21 sesongen. Han spilte 36 kamper i Championship med 18 målpoeng før han ble kjøpt av Liverpool. Der fikk han spille 21 kamper, med 3 mål. Inklusive et avgjørende overtidsmål mot Newcastle.
Forrige sesong tilbragte han tiden først hos RB Leipzig. Der fikk han bare 9 kamper, så Liverpool hentet han tilbake for å så sende han på lån til Hull. I Hull fikk han 20 kamper fra januar og puttet 9 mål.

Det blir spennende å se hvordan Thomas Frank bestemmer seg for å spille med Fabio inn. Mot Wolfsburg så vi for første gang på en god stund en 4-2-3-1 formasjon. Fabio har vært mest effektiv i de lagene han har spilt for som en sentral offensiv midtbanespiller. Med Wissa på venstre, Mbeumo på høyre og da enten Schade/Toney og etterhvert Thiago på topp ser dette lyst ut.

For de som ønsker en litt dypere analyse så har Andy Jones fra The Athletic skrevet en artikkel om hva han vil tilføre laget her: Les artikkelen på brentfordfc.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *